New Chapter: Soul of Eve

Soms moet je in het leven lastige keuzes maken.

Jarenlang heb ik met veel passie bruiden geholpen aan hun trouwjurk. Het was en is voor mij zo onbeschrijfelijk mooi om een vrouw te mogen zien stralen in een jurk die ze bij mij vindt maar ook hoe steeds meer vrouwen door mijn filosofie geraakt worden en daardoor kiezen voor een vintage of antiek exemplaar. Het ontroert me telkens weer als ik zie wat een jurk voor een vrouw kan doen, niet alleen op haar grote dag maar ook in het dagelijks leven. De jurken werden zo voor mij steeds meer een symbool voor eigenliefde en empowerment. 

Een paar maanden geleden besloot ik dan ook langzaam maar zeker een nieuwe richting op te gaan in mijn onderneming onder de naam Soul of Eve (de website is in de maak). Een die me op het lijf geschreven is en waarbij mijn passie voor vintage jurken, mijn achtergrond als psychologe en levenservaringen samenkomen. Mijn missie? Jullie vrouwen helpen in te laten zien dat als wat jullie bij je dragen gezien en omarmd mag worden. Laten ervaren dat je van je grootste kwetsbaarheid je grootste kracht kan maken door negatieve ervaringen om te zetten in iets positiefs, iets moois. Om die reden ben ik naast de verkoop van vintage jurken tevens begonnen met retraites te organiseren om jullie vrouwen zo liefdevol thuis te laten komen bij zichzelf en elkaar.  

Met mijn jurken en in de toekomst ook in de vorm van losse fotoshoots wil ik jullie helpen in te zien hoeveel kracht en schoonheid er in elk van jullie schuilt.  Uit eigen ervaring en die met mijn bruiden heb ik als geen ander mogen aanschouwen hoe een jurk je zwierig en zacht in je kracht kan zetten. Dat gun ik echte elke vrouw!

Wil je me graag volgen op mijn avontuur? Voor nu kan dat nog via @namanamavintage.

Liefs,

Nathalie 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.