duurzame vintage, antieke en fairtrade trouwjurken. De duurzame bruidsboetiek van Nederland. Sanyukta Shrestha. Fairtrade, edwardiaans, art nouveau, 1970, less is more, persoonlijkheid, bewuste bruid, duurzame bruid, eerlijke trouwjurk, eerlijk trouwen, duurzaam trouwen, vintage trouwen, antieke trouwjurk, vintage trouwjurk, antieke Franse bloemenkroon

Pasafspraak

Ben je verliefd geworden op één van de duurzame trouwjurken uit de collectie van Nama Nama? Of ben je benieuwd naar de hele collectie? Dan is het een goed idee om een pasafspraak in te plannen.

Een pasafspraak bij Nama Nama is een echte beleving en ik doe er alles aan om het een onvergetelijke ervaring te maken op weg naar je bruiloft. Je kunt verzekerd zijn van mijn volledige persoonlijke aandacht, waarbij je op je gemak je favoriete jurken uit kunt kiezen en passen, samen met de mensen die je dierbaar zijn. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, want je komt tenslotte naar het Bourgondische Zuiden! Lees voordat je bij ons langskomt ook de blog met meer informatie over de pasafspraak, zodat je weet wat je kun verwachten.

Kom je van ver? Ik informeer je graag over fijne hotels en bezienswaardigheden in de buurt zodat je er eventueel een heerlijk weekendje weg van kunt maken. Thorn staat bekend als het ‘Witte Stadje’ waar je sowieso voorafgaand of aansluitend heerlijk kunt lunchen en rondstruinen.