Real Brides

De bruiden die je voorgingen..

Een greep uit de lieve bruiden die ik de afgelopen tijd heb mogen helpen aan een trouwjurk die helemaal bij hun past. Ik voel me bevoorrecht om dit werk te mogen doen en een foto van een bruid mogen ontvangen is dan ook net pakjesavond!  Hoe mooi is het om het totaalplaatje te mogen zien na een persoonlijke pasafspraak..  Zoveel verschillende vrouwen, zoveel verschillende jurken, van 1900 tot de jaren 70. Ben jij de volgende?

Liefs, Nathalie

Hanneke

Bruid Hanneke werd verliefd op deze prachtige edwardiaanse rok gecombineerd met een vintage maxi-jurk met sierlijke hals en een open rug. Het resultaat: Een bijzondere tijdloze look! De jaren 30 parelketting maakt het plaatje helemaal af.

Lijkt zo’n rok je ook het einde? Bekijk dan onze collectie! Bijpassende maxi-jurken kunnen door de coupeuse van NamaNama ook op maat gemaakt worden.

Foto: Gaby Jongelen

Sabine

Bruid Sabine vond in de reguliere trouwzaak niet wat ze zocht en kwam vervolgens met haar moeder en zus bij mij op bezoek. Ze was helemaal verliefd op een antieke edwardiaanse trouwjurk die ze op de website gezien had. En wat een geluk, de jurk zat als gegoten. Het was meant to be! Is het kant van deze antieke juweeltjes niet adembenemend mooi?

“Nathalie is een top dame met passie. Het was een erg fijne ervaring.”

Wil je ook trouwen in zo’n bijzondere trouwjurk van meer dan 100 jaar oud? Ik heb een aantal parels in de collectie!

Foto: Elisabeth van Lent Photography

Doortje

Wat een lieve bruid was Doortje. Toen ze bij mij was werd het al snel duidelijk. Ze viel voor de jaren 60 trouwjurk uit Parijs en dat straalde er vanaf. Het toeval wilde ook nog eens dat ze in die stad ten huwelijk was gevraagd. Dat maakt het natuurlijk extra speciaal! Dit pareltje was wel très petite dus gelukkig konden we de plooien in de jurk iets kleiner maken zodat ze op de grote dag heerlijk kon genieten en de jurk niet te strak zat. Het was een prachtige herfstbruiloft en een eer om bij te mogen wonen.

“Nathalie is zeer behulpzaam bij het vinden van de perfecte vintage jurk. Doordat ik mezelf kon zijn, kon ik naar mijn mening ook beter een jurk kiezen die bij mij past.”

Foto: RUUDC Fotografie

Jennifer

Deze lieve bruid trouwde in het prachtige oude klooster Mariënhof. Zoveel jurken zaten haar als gegoten maar deze romantische zwierige bohemian trouwjurk uit de jaren 70 paste perfect bij haar persoonlijkheid en werd uiteindelijk dan ook “the One”.

Foto: Linda Bouritius Photography

Sabine

Echt een van zo’n bruiden die alle stijlen prachtig stond. Wat ik geweldig vond is dat ze uiteindelijk niet koos voor de populaire bohemian stijl maar een hele speciale designer jurk uit de jaren 50 afgewerkt met gouden randen want dat was gewoon écht “haar”. Het totaalplaatje had meteen de wow-factor, dat is ten slotte de synergie tussen de persoon en de jurk . Een moderne Marilyn Monroe, just loved it! Kies dus voor de stijl die het beste bij je past en waar je van gaat glunderen van oor tot oor.

Pauline

Pauline kwam gezellig op bezoek met weddingplanner “Het Bruidsmeisje”, haar zusje, moeder en lief dochtertje Julia. Deze stijlvolle klassieke jaren 60 trouwjurk zat haar als gegoten en ze hoefde dan ook niet lang na te denken! Ik heb wel nog lang aan deze trouwjurk gedacht. Verliefd op alle knoopjes en het prachtige exclusieve Lyon lace uit Frankrijk. Een romantisch juweeltje die een mooi tweede leven heeft gekregen.

Foto: Mon et Mine

Daniela

Wat was dit een leuke middag. Geheel onverwachts werd Daniela gevraagd door haar vriend. Eigenlijk had ze een bohemian jurk op het oog. Ze had in haar hoofd bedacht dat ze te oud zou zijn voor een jurk met sleep. Maar toen ze deze klassieke 70s jurk eenmaal aanhad was het liefde op het eerste gezicht. Ik haal Daniela nog vaak aan als voorbeeld bij mijn bruiden om te laten zien dat de jurk waar je verliefd op wordt niet altijd de jurk is die je in eerste instantie in je hoofd hebt. Het gaat allemaal om het gevoel dat je krijgt als je de jurk aanhebt, ook al voldoet deze in eerste instantie niet aan (al) je eisen. Laat het over je heenkomen en durf te passen!

Foto: Debbie Swart

Rebekka

Rebekka en haar familie kwamen vanuit alle windstreken samen voor de pasafspraak in Limburg. Ik vind het altijd zo fijn als mensen speciaal voor mijn jurken van ver komen. Natuurlijk had ik dan ook gezorgd voor voldoende hapjes! 😉 Voor deze bruid was het snel duidelijk. Het werd deze vintage jaren 70 jurk, de perfecte mix van klassiek en bohemian. Én hij zat meteen als gegoten!

“Ze hebben prachtige jurken waar ze met passie over vertellen en het voelde als een eer dat ik deze oude vintage en retro jurken mocht passen. Ik vond ook mijn droomjurk :)”

Foto:  The Dance Part

Kirsten

Het was liefde op het eerste gezicht met deze trouwjurk die ze had gezien op de website. Maar om het zeker te weten kwam ze de jurk wel nog even passen! En ja hoor het was hem 🙂 Dat de jurk, net zoals de jurk van haar moeder vroeger, wit met oudroze was maakte het nog eens extra bijzonder! Deze korte 50s trouwjurk bleek ook uitermate geschikt voor een ongedwongen festival bruiloft.

“Ik voelde me op m’n gemak, heel anders dan bij de grote bruidszaak in de regio. Ook de communicatie en nazorg was erg fijn, niets op aan te merken! Deze jurken worden met liefde uitgezocht en je wordt als aanstaande bruid met liefde behandeld. Ik zou Namanama zeker bij al mijn vriendinnen aanraden en dan wil ik zelf weer mee, de nieuwe schatten bewonderen.”

Foto: Bart Nijs

Roos

Omdat Roos helemaal weg was van een jurk en helemaal in Castricum woonde besloot ze deze online bij me te bestellen. Gelukkig was het een match en hoefde de jurk alleen nog wat ingenomen te worden om van Roos een ultieme bohemian bruid te maken! Extra bijzonder: Roos vertelde me later dat ze elk jaar opnieuw een foto gaan maken in hun outfit op hun trouwdag. Heel erg benieuwd naar het resultaat over 20 jaar 🙂

Foto: Daniel Vos Fotografie