Info over verzendmethoden

Bij NamaNama vinden we het erg belangrijk dat je bestelling veilig bij je afgeleverd wordt, en in dezelfde staat zoals toen we het inpakten. Maar we begrijpen natuurlijk ook dat je niet onnodig veel geld wil betalen voor de verzending.

Daarom hebben we het heel gemakkelijk gemaakt. NamaNama werkt namelijk met maar één verzendoptie. De kosten voor de verzending worden automatisch berekend op basis van de waarde van de producten, de grootte en het gewicht. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste verzendmethode, en betaal je nooit teveel.


Toelichting bij de verzendmethoden:

– Sieraden en kleine accessoires worden verstuurd via brievenbuspost in een stevig, kartonnen verzenddoosje dat gewoon door de brievenbus past.
– Trouwjurken en producten met een waarde van hoger dan €199,95,- worden altijd aangetekend verzonden. Zo is je aankoop beschermd en verzekerd in geval van kwijtraken of beschadiging.
– Overige jurken grotere accessoires (bijv. tassen) worden verzonden als standaard pakket. Wil je toch liever aangetekende verzending? Laat dit dan weten bij de ‘Checkout’. In dit scherm vind je links onderaan de optie ‘bestelnotities’, waar je dit aan kunt geven.