Een vintage of antieke trouwjurk, iets voor jou?

Je wil je als bruid natuurlijk op je allermooist voelen op je grote dag, de mooiste versie van jezelf.

Je vindt het belangrijk om op je mooist te zijn maar even waardevol vind je authenticiteit. Je wil dat je verschijning echt reflecteert wie jij bent.

Je vindt het jammer dat een trouwjurk doorgaans niet (compleet) uniek is, dat je bruiden voorbij zal zien komen in de trouwjurk die jij ook uitgekozen hebt.

En je zit er al helemaal niet op te wachten dat vriendinnen of kennissen die nog gaan trouwen je vragen van welk merk je trouwjurk is. Je zou graag willen dat je trouwjurk echt helemaal van jou is en niet van een ander.

Trouwjurken met een verhaal spreken tot je verbeelding. Het idee dat een andere bruid in dezelfde trouwjurk voor het altaar heeft gestaan zoveel jaren geleden vind je heel bijzonder en heeft voor jou écht meerwaarde. Het prikkelt je fantasie.

Je bent meteen verkocht door de mooie stoffen van vroeger, denk bijvoorbeeld aan het prachtige kantwerk!

Je hebt écht het gevoel dat je een stukje geschiedenis bezit en je wilt je jurk misschien ook graag bewaren voor een volgende generatie, een ‘heirloom’ waarmee je een eigen traditie start. Dat kan natuurlijk ook met een prachtige sluier en/of een tiara erbij.

Mogelijk is duurzaamheid ook belangrijk voor je. Je vindt het zonde dat er nog zoveel mooie vintage en antieke trouwjurken zijn die opnieuw gedragen kunnen worden, die staan te popelen op een nieuwe bruid. Waarom zou je dan een nieuwe laten maken?

De trouwjurk is voor jou echt een zeer waardevol onderdeel in het plannen van de bruiloft en iets dat je na je grote dag nog wil kunnen bewonderen, misschien op een mooie paspop in plaats van hangend in een kast.

Je bent iemand van tastbare herinneringen. Het opnieuw zien van de trouwjurk zal je terug nemen naar alle mooie herinneringen van die dag. Het tovert een glimlach op je gezicht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.