Pasafspraak

Ben je verliefd geworden op één van de duurzame authentieke vintage of antieke trouwjurken? Of ben je benieuwd naar de hele collectie? Dan is het een goed idee om een pasafspraak in te plannen.

Een pasafspraak bij Nama Nama is een echte beleving en ik doe er alles aan om het een onvergetelijke ervaring te maken op weg naar je bruiloft. Je kunt verzekerd zijn van mijn volledige persoonlijke aandacht, waarbij je op je gemak je favoriete jurken uit kunt kiezen en passen, samen met de mensen die je dierbaar zijn. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. We zijn vanzelfsprekend gesloten voor publiek tijdens je pasafspraak, zodat je beleving echt in intieme sfeer plaatsvindt.

De bruidscollectie van Nama Nama is onderdeel van mijn nieuwe winkel La Rêverie, een sprookjeswereld tussen de bloemen en onder de kroonluchters.  La Rêverie is een plek waar je weg mag dromen.

Het is een wereldje op zich, waar elk product een eigen verhaal en een bijzondere achtergrond heeft. Ontstaan vanuit liefde en zorgzaamheid.
Dat alle producten een verhaal hebben, doet iets met de ruimte. Het zorgt ervoor dat er iets ademt en leeft, waardoor er een droomwereld ontstaat. Een wereld vol oude meubeltjes, vintage (trouw)-jurken, zoete chocola en warme koffie.

Kom je van ver? Ik informeer je graag over fijne hotels en bezienswaardigheden in Roermond zodat je er eventueel een heerlijk dagje of weekendje weg van kunt maken.

de pasafspraak

Service

Waarom zou je kiezen voor Nama Nama?

☾ Bij Nama Nama koop je niet alleen een prachtige, unieke vintage of antieke (trouw)-jurk. Je koopt ook een stukje geschiedenis. Een jurk die een verhaal met zich meedraagt. Als je voor een van mijn jurken kiest zet je die verhaallijn voort en zorg je ook nog eens goed voor onze aarde.

♥ Het uitkiezen van een trouwjurk is een persoonlijk iets. Dat begrijp ik maar al te goed. Daarom krijg je mijn onverdeelde aandacht. Er zullen dan ook vanzelfsprekend geen andere klanten aanwezig zijn tijdens je pasafspraak. Het draait helemaal om jou! Daarnaast krijg je ruimschoots de tijd om verschillende jurken te passen onder het genot van een hapje en een drankje. Ik wil graag dat je pasafspraak een échte bijzondere beleving wordt. In mijn boutique waan je je even in een droomwereld onder de kroonluchters en tussen de bloemen.

✄ Nama Nama houdt van vakmanschap en van kwaliteit. Daarom werk ik samen met een vakkundige coupeuse die de door jouw uitgekozen trouwjurk kan aanpassen aan jouw wensen. Als onderdeel van de service zijn kleine verstelwerkzaamheden standaard bij de prijs inbegrepen. Geen verrassingen achteraf dus!

☆ Ik luister naar waar jij behoefte aan hebt en ontzorg je zoveel mogelijk daarin. Ik adviseer je graag over leveranciers die passen bij jouw droombruiloft. Dat scheelt jou een hoop zoekwerk! Als je het prettig vindt help ik je herinneren aan het maken van je coupeuseafspraak. Geheel kosteloos! Daarnaast denk ik graag mee in de styling. Wil je hier meer over weten? Contacteer me gerust! Ik heb ruimschootse ervaring met styled shoots en ook meegelopen op diverse bruiloften. Op basis van jouw wensen en droombeeld stel ik een uniek moodboard voor je samen (50 euro inclusief btw.). Zo kun jij veel meer tijd besteden aan het genieten van alle voorbereidingen!

Nathalie is een puur, liefdevol en mooi mens die met hart en ziel de meest prachtige vintage second hand jurken verkoopt. Voor mij zou er geen ander adres zijn waar ik met zoveel liefde en een warm ontvangst ontvangen ben, en uiteindelijk ook met heel veel liefde exact de jurk heb gevonden waar ik onbewust naar op zoek was. Nathalie heeft oog voor wat jij zoekt, ondanks dat je het zelf soms niet goed kan verwoorden. De prachtige klassieke ruimte waarin Nathalie werkt maakt het hele plaatje af. Nadat ik een traditionele bruidszaak had bezocht zakte de moed letterlijk in mijn schoenen. Het voelde niet goed en ik was er bijna zeker van dat er geen passende trouwjurk bestond. Een jurk waarin ik me fijn zou voelen maar tegelijkertijd ook echt een jurk die bij mij past. Ik ben Nathalie erg dankbaar dat zij met zoveel liefde en passie haar hart heeft gevolgd en vele mensen, waaronder ik, helpt en met volle tevredenheid gelukkig maakt. Dat wens ik iedereen toe. – Larissa

Klik hier om meer recensies te bekijken