Retourneren

Ondanks het feit dat ik veel zorg en aandacht besteed aan het plaatsen van juiste productinformatie en foto’s, kan het altijd een keer voorkomen dat het gekochte product niet is wat je ervan had verwacht of dat het niet past.
Daarom kun je de aangeschafte artikelen ruilen. Je hebt na ontvangst van de artikelen 14 dagen om aan te geven dat je de aangeschafte artikelen wil ruilen. Daarna heb je nog eens 14 dagen de tijd om de artikelen te retourneren.
De artikelen moeten ongebruikt (kleding mag uiteraard wel gepast worden), onbeschadigd en zonder vlekken en/of ongewenste luchtjes (bijv. sigarettenrook) geretourneerd worden. NamaNama behoudt zich het recht om artikelen op grond van genoemde punten of bij vermoedelijk gebruik te weigeren en/of een vergoeding voor reparatie of vermindering van verkoopwaarde te berekenen.
Je kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen of om het orderbedrag teruggestort te krijgen (restitutie is inclusief in rekening gebrachte verzendkosten). In het laatste geval wordt het orderbedrag binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending teruggestort. Voor de kosten van de retourzending ben je als klant zelf verantwoordelijk.

Wil je een artikel retourneren, stuur dan een e-mail naar info@namanama.nl met daarin de volgende gegevens:
–        Je naam
–        Je gegevens
–        Het bestelnummer
–        Ruilen of aankoopbedrag terug storten?
–        Optioneel: reden van retour (dit willen we graag weten om onze producten waar mogelijk te verbeteren).

Stuur vervolgens het artikel in de originele verpakking naar:

Nama Nama
t.a.v. Nathalie Janssen

Neerstraat 64
6041 KD  Roermond 

Na het ontvangen van het geretourneerde artikel ontvang je een bericht over de verdere afhandeling. Vragen over het retourbeleid van NamaNama? Neem dan gerust even contact op via info@namanama.nl.